MLink

Professioneel ontworpen landingspagina's die zichzelf terugverdienen

MLink 2018-03-24T21:52:45+00:00

MLink staat voor Marketing Link. In letterlijke zin is MLink een link die je kan plaatsen waar je maar wilt, dus bijvoorbeeld op social media, in mails of op je website. Jij hoeft alleen nog maar te zorgen voor het verkeer naar je MLink-landingspagina en de landingspagina doet het harde werk: zorgen voor meer verkopen, inschrijvingen, leads, offerteaanvragen, merkbekendheid en ga zo maar door. In figuurlijke zin is MLink een link tussen je online kanalen en het behalen van je doelen.

Wat is een landingspagina?

In de wereld van online marketing is een landingspagina een op zichzelf staande webpagina die speciaal is gemaakt voor een marketing- of advertentiecampagne. Het is waar een bezoeker “landt” wanneer ze op een advertentie of social media-link klikken. Landingspagina’s zijn ontworpen met één gericht doel en dat is zorgen voor conversie. Een conversie kan van alles zijn: een nieuwsbriefaanmelding, een verkoop, een download, een offerteaanvraag, een ingevuld contactformulier, enzovoort.

Wat kan MLink voor mij betekenen?

Het hebben van een effectieve landingspagina is absoluut vereist om het maximale uit je online marketingactiviteiten te halen. Helaas zijn er nog te weinig Nederlandse bedrijven die gebruikmaken van landingspagina’s. iWebDesign wil daar met MLink verandering in brengen.

Met MLink heb je voor een vast, laag maandelijks bedrag een landingspagina waar je normaal gesproken honderden of misschien wel duizenden euro’s voor zou moeten betalen. Door onze jarenlange kennis en ervaring van webdesign en marketing, die we met MLink gecombineerd hebben tot één dienst, kunnen we garanderen dat je de investering voor je MLink-landingspagina binnen één week hebt terugverdiend.

Wanneer je een MLink-landingspagina laat maken krijg je een unieke link (bijvoorbeeld mlink.nl/bakkerijbroodnodig/) die je kunt gebruiken op social media, op je website, in mails en al je andere online kanalen die je wilt inzetten om je online marketingdoelen te realiseren. Jouw unieke link leidt naar een landingspagina waar het verkeer wordt omgezet in conversies. Zo haal je het meeste uit jouw online aanwezigheid.

BEN JE KLAAR VOOR EEN OMZETBOOST?

MLink is momenteel nog in beta. We zijn op zoek naar mensen die gratis onze dienst willen uitproberen en feedback willen geven. Lijkt jou dit iets? Neem contact op via onderstaande knop.

JA, IK WIL BETATESTER ZIJN
Gratis websitereview
Geef hieronder je website door en we sturen je een gratis op maat gemaakt rapport met adviezen voor je website.

Review aanvragen
* Dit is volledig gratis en vrijblijvend.
close-link

Pin It on Pinterest