Selecteer een pagina
iWebDesign logo

Nieuwe website nodig?

Dan is ons Ontzorgingspakket echt wat voor jou!

Vraag nu geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Over het ontzorgingspakket

Met het ontzorgingspakket van iWebDesign heb je een professionele website, webhosting en e-mailadres voor een vast, laag maandelijks bedrag. Er zijn geen opstartkosten en de eerste 2 jaar betaal je slechts €39,- per maand. Na deze periode wordt het maandelijkse bedrag verlaagd naar €9,95 en betaal je alleen voor het onderhoud van jouw website.

De voordelen voor jou

14Op maat gemaakt
iWebDesign-websites zijn altijd op maat gemaakt. Jouw website wordt gebouwd op basis van wat jij belangrijk vindt en wat jouw doelen zijn.
14Goed vindbaar
Op elke website die wij maken passen wij zoekmachineoptimalisatie toe. Zo wordt jouw website gevonden door de mensen die er voor jou toe doen.
14Zelf bij te houden
iWebDesign-websites worden geleverd met het contentmanagementsysteem WordPress zodat je de website zelf kunt bijhouden en aanpassen.
14Modules naar keuze
Wil je een fotoslider of een webshopfunctionaliteit? Geen probleem. Bijna alle modules en functionaliteiten kunnen we zonder meerprijs toevoegen aan jouw website.
14Volledig geoptimaliseerd
Naast geoptimaliseerd voor zoekmachines zijn iWebDesign-websites gebouwd met de gebruiker in gedachte. Resultaat: hoge conversies en blije websitebezoekers.
14Tevredenheidsgarantie
Er zit geen limiet aan het aantal aanpassingsrondes. Dit heeft als grote voordeel dat jouw website met de oplevering volledig aan jouw wensen zal voldoen.

Ervaringen

Wat klanten vonden van de samenwerking met iWebDesign

thumb_01_60_60Ria Hazelhoff

Dutch Bakeware BV

“We hebben het werken met iWebDesign als erg prettig ervaren en zijn heel trots op hetgeen zij hebben neergezet qua website. ”
thumb_02_60_60Henk van Mook

Slotenmakerij.nl

“Jeroen heeft voor mij de gehele nieuwe website verzorgd. Alles wat ik wenste werd geregeld. Prettig persoon om mee samen te werken. Ik ben dik tevreden. ”
thumb_02_60_60Silvia Thyssen

Gezonder Bewegen

“Jeroen van iWebDesign heeft ons op een professionele manier geholpen! We zijn trots op het eindresultaat en hebben ook al leuke reacties mogen ontvangen! ”
thumb_01_60_60Willie Bierman

Gitaarpraktijk Bierman

“Binnen een paar dagen bracht Jeroen mijn gitaarpraktijk weer helemaal bij de tijd. Als jij ook plannen hebt, aarzel niet te lang. ”
thumb_01_60_60Jeffrey Dix

Jeffrey Dix Schilderwerken

“Ik heb een fijne samenwerking ervaren met Jeroen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben over het resultaat! ”
thumb_02_60_60Naomi Loderus

Style Naomi

“Ik ben erg blij met de website die Jeroen voor mij gemaakt heeft! Jeroen is erg professioneel en denkt ook goed mee met wat je wilt. Echt een aanrader! ”

Voorbeelden

Wij maken alleen unieke, op maat gemaakte websites. Hier een aantal voorbeelden van door ons ontworpen en ontwikkelde websites:

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Vul hieronder jouw e-mailadres in. Je ontvangt dan van ons een mail met meer informatie over ons Ontzorgingspakket.

TOE AAN EEN NIEUWE WEBSITE?

Laat je e-mailadres achter en ontvang een geweldig voorstel.

Belangrijk: je wordt NIET aangemeld voor een nieuwsbrief. We sturen je alleen eenmalig een vrijblijvend voorstel per e-mail.