Proces iWebDesign-Website

Proces iWebDesign-Website 2017-10-31T21:12:17+00:00

Wanneer je ervoor kiest om jouw nieuwe website te laten maken bij iWebDesign, zal het proces er ongeveer zo uit zien:

  1. Je vult hieronder jouw telefoonnummer of jouw e-mailadres in.
  2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en bespreken jouw wensen en behoeften om er zo samen achter te komen of we iets voor elkaar kunnen en willen betekenen. Deze bespreking kan telefonisch, maar onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar een afspraak op een door jou gekozen locatie.
  3. Mocht je een samenwerking zien zitten, dan maken wij vrijblijvend een demowebsite voor jou op een subdomein van het in ons bezit zijnde sitedemo.nl. Heet jouw bedrijf bijvoorbeeld Bakker Jansen, dan creëren wij een demowebsite op bakkerjansen.sitedemo.nl. Deze demowebsite maken wij op basis van jouw specifieke wensen en behoeften en op basis van andere websites die je er goed vindt uitzien. Voor de demowebsite kunnen wij door jou aangeleverde nieuwe teksten en foto’s gebruiken of gebruikmaken van de teksten en foto’s van jouw huidige website. Het is uiteraard geen probleem als je na de demowebsite gezien te hebben toch liever afziet van een samenwerking.
  4. Aan de hand van de speciaal voor jou gemaakte demowebsite mag je zoveel feedback geven als je wilt. Hoe meer feedback, hoe liever, want hoe meer de website uiteindelijk naar jouw smaak is, hoe beter wij ons werk hebben gedaan. De door jou gevraagde wijzigingen zullen wij telkens zo snel mogelijk doorvoeren zodat er geen weken overheen gaan voordat jouw nieuwe website klaar is. Er zit geen limiet aan het aantal beschikbare aanpassingsrondes.
  5. Wanneer de demowebsite perfect voldoet aan jouw verwachtingen, zullen wij de website op jouw eigen domeinnaam zetten of op een nieuwe domeinnaam die we voor jou kunnen registreren. Tevens is het mogelijk dat wij de hosting van jouw website verzorgen. In de oplevering van jouw website zit ook inbegrepen dat wij, als je dat wilt, technische kwesties zoals Google Analytics-koppelingen en SSL-certificaten gereed maken. Daarnaast leggen we je heel graag uit hoe je WordPress, het contentmanagementsyteem van je nieuwe website, optimaal kunt gebruiken.
  6. Na de oplevering van jouw nieuwe website blijven we voor je klaarstaan. We zijn 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen als er technische problemen optreden met de door ons gebouwde website. Dit doen we graag omdat het succes van ons bedrijf afhangt van onze tevreden klanten.

EEN PROFESSIONELE WEBSITE IS EEN INVESTERING IN DE TOEKOMST VAN JOUW BEDRIJF

BEN JE ER KLAAR VOOR OM EEN TEVREDEN KLANT VAN IWEBDESIGN TE WORDEN?

Vul hieronder jouw telefoonnummer óf jouw e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ik wil graag gemaild worden op…

Ik wil graag gebeld worden op…

Je kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen.

Toe aan een nieuwe website? Vul je e-mailadres in en ontvang vrijblijvend informatie over het laten maken van een website bij iWebDesign.
Mail mij!
close-image