0850602818 info@iwebdesign.eu

Gastbloggers gezocht

Klim jij graag in de pen om er vervolgens met een mooie blogpost weer uit te vallen? Heb jij uitgebreide kennis over online marketing en wil jij deze kennis graag delen met een grote groep zakelijke lezers? Dan is iWebDesign op zoek naar jou.

Het iWebDesign-blog is momenteel flink in opbouw. Onze ambitie is om er een plek van te maken waar ZZP’ers en ondernemers gratis waardevolle informatie kunnen vinden over online marketing voor kleine bedrijven. Om deze ambitie te realiseren zijn wij op zoek naar gastbloggers.

Wat wij onze gastbloggers bieden

  • Een podium: er is ruimte voor promotie van je eigen website, producten, diensten, enzovoort. De promotie moet uiteraard wel in de context van de blogpost passen. In de biografie aan het einde van je blogpost plaatsen wij een stukje tekst over je bedrijf of je persoonlijke merk en is er plaats voor links naar je website en social media-profielen.
  • Hulp bij je website: iWebDesign is een internetbureau met als passie het helpen van ondernemers. Heb je hulp nodig bij je website? Als gastblogger helpen we je graag met kleine aanpassingen en verbeteringen aan je website of blog.

Wat wij vragen van onze gastbloggers

  • Een blogpost van minimaal 500 woorden: we houden van korte, krachtige blogposts. Om deze reden hoeft je blogpost slechts minimaal 500 woorden te bevatten. Je blogposts moeten helder geschreven zijn en op een toegankelijke manier informatie overbrengen.
  • Kennis van zaken: Het is fijn als je als gastblogger veel kennis over en ervaring met online marketing hebt. Wanneer we het hebben over online marketing moet je denken aan zoekmachineoptimalisatie, social media marketing, paid advertising en alles daar tussen in.

Geïnteresseerd?

We horen graag van je. Je kunt contact met ons opnemen op deze pagina.

Ben je er klaar voor om een tevreden klant van iWebDesign te worden?