0850602818 info@iwebdesign.eu

Online marketing door iWebDesign

Waarom online marketing van essentieel belang is

Een goede website is de basis van effectieve online marketing. De juiste website zorgt ervoor dat jouw bedrijf op een sterke manier in beeld komt bij de doelgroep die voor jou belangrijk is.

Om nog meer mensen te bereiken en het maximale rendement uit je website te halen is het uitbesteden van je online marketing vaak een goed idee. Met effectieve online marketing wordt jouw bedrijf beter gevonden en worden er meer leads en klanten gegenereert, wat uiteindelijk zorgt voor een stijging in omzet.

Waar iWebDesign jou bij kan helpen

Ons team heeft jarenlange ervaring met vrijwel alle vormen van online marketing. We kunnen je onder andere helpen bij onderstaande zaken:

  • Zoekmachineoptimalisatie;
  • E-mailmarketing en nieuwsbrieven;
  • Adverteren op Facebook en Google Ads;
  • Leadgeneratie;
  • Beheer van social media;
  • Conversieoptimalisatie.

Case: Blokhutboot

Blokhutboot is een bedrijf dat unieke blokhutboten verhuurt op verschillende locaties in Nederland.

iWebDesign houdt de website van Blokhutboot bij en verzorgt de volledige online marketing, waaronder Facebook-advertenties, social media, zoekmachineoptimalisatie, e-mailmarketing en meer.

Er zijn veel mooie resultaten behaald, zoals bijvoorbeeld Facebook-campagnes waarbij de ROI (Return On Investmentde opbrengst van de investering) meer dan 1200% bedroeg. Daarnaast zijn bepaalde marketingonderdelen geautomatiseerd en zijn er nieuwe online kanalen opgezet.

  Website Blokhutboot

Case: LiFi.co

LiFi is een nieuwe communicatietechnologie waarbij data wordt verzonden via lichtbronnen.

iWebDesign heeft voor LiFi.co een website gemaakt en verzorgt alle aspecten van de online marketing. Er wordt onder andere contentmarketing, Facebook-adverteren, social media, affiliate marketing en zoekmachineoptimalisatie ingezet om de doelstellingen te behalen.

Met hulp van iWebDesign krijgen de social media-accounts van LiFi.co vele duizenden impressies per dag en daarnaast groeit de e-maillijst erg snel. LiFi.co heeft in korte tijd veel aan bekendheid gewonnen.

  Website LiFi.co

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

We vertellen je er graag over!