0850602818 info@iwebdesign.eu

Samenwerken met iWebDesign

Ben jij een grafisch vormgever, tekstschrijver, ICT-specialist, reclamemaker, marketeer of andere (online) specialist? Dan krijg je waarschijnlijk regelmatig de vraag of jij ook websites ontwikkelt of een websitebouwer kent die je zou aanbevelen.

Werk samen met iWebDesign: ontvang aantrekkelijke bonussen en krijg regelmatig nieuwe opdrachten.

Als partner van iWebDesign kun je rekenen op mooie bonussen voor elke klant die je aanlevert. Een echte win-winsituatie: de klant is blij met zijn nieuwe website en jij ontvangt daar een leuke bonus voor.

Wil je liever zelf prijsafspraken met de klant maken en een website gecombineerd met je eigen diensten als pakket aanbieden? Geen probleem. In overleg is het mogelijk om white-label reseller te worden.

Het grote voordeel van iWebDesign-partner zijn, naast de bonussen die je ontvangt, is dat wij regelmatig klanten doorsturen naar onze partners. Klanten die bij ons een website laten maken zijn vaak ook op zoek naar andere diensten, zoals bijvoorbeeld:

   Logo- en huisstijldesign;
   Schrijven van teksten;
   Maken van bedrijfs- of marketingvideo’s;
   Vertalen van teksten;
   Ontwikkelen van apps;

   Online marketing;
   Opzetten van G Suite of Office 365.

Wil jij ook partner van iWebDesign worden en profiteren van de hierboven genoemde voordelen? Vul het contactformulier op deze pagina in en wij nemen contact met je op.

Ben je er klaar voor om een tevreden klant van iWebDesign te worden?