Ons werk

Portfolio2018-08-16T18:08:18+00:00

Op deze pagina vind je een kleine selectie van reeds opgeleverd werk en projecten waar we momenteel nog mee bezig zijn.

Website bekijken
Website bekijken
Website bekijken
Website bekijken
Website bekijken
Website bekijken
Website bekijken
Website bekijken
Screenshot Gezonder Bewegen
Website bekijken
Screenshot Recent.Reviews
Website bekijken
Website bekijken
Screenshot Slotenmakerij
Website bekijken
Website bekijken
Screenshot Gitaarpraktijk Bierman
Website bekijken
Screenshot Dutch Bakeware
Website bekijken
Screenshot Jeffrey Dix Schilderwerken
Website bekijken
Screenshot Indy 4 You
Website bekijken
Screenshot Style Naomi
Website bekijken
Screenshot Studio RiHo
Website bekijken
Website bekijken
Screenshot Slimsalads
Website bekijken
Screenshot Janssen Antiek
Website bekijken
Screenshot Printing Plus
Website bekijken
Screenshot Pebbels
Website bekijken
Screenshot M2 Groep
Website bekijken
Website bekijken
Website bekijken
Website bekijken
Website bekijken
Website bekijken
Website bekijken
Website bekijken
Website bekijken

Wat klanten over iWebDesign zeggen

Wij zijn zeer tevreden over iWebDesign. Jeroen heeft snel en naar al mijn wensen een prachtige website afgeleverd. De reactie snelheid van Jeroen is heel snel en maakte de samenwerking erg prettig. Een echte aanrader om met iWebDesign in zee te gaan!

Lizanne van Bladel, Slim

Fijn en super bedrijf om mee samen te werken, geen onzin maar gewoon doen waar Jeroen goed in is. iWebDesign heeft veel kennis in huis om te zorgen voor een goed eindproduct.

Jeroen heeft voor mij een website gemaakt die voldoet aan al mijn wensen en ook de communicatie ging goed. Zeker een aanrader.
Jaco van Oevern, Gevel24

Very easy to work with

Ole Michael Waldén Oldhøj, Deskma

Via een kennis in contact gekomen met Jeroen van iWebDesign. Na een intake gesprek over wat de wensen waren vanuit ons bedrijf heeft Jeroen een zeer professionele website neergezet. Wij van Waxed Carcleaning raden iWebDesign zeker aan!

Rowan van Boxtel, Waxed Carcleaning

Jeroen heeft net mijn website gemaakt .Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Het gene wat ik nog veel prettiger vond was de goede samenwerking. Vanaf het eerste begin luisterde Jeroen goed naar mijn wensen en gaf mij veel tips. Tijdens het maken van mijn website werd ik goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en kreeg ik veel feedback op mijn vragen. Ik kan iWebDesign daarom ook iedereen aanbevelen.

Rick Hogenboom, Studio RiHo

Wij hebben Jeroen van iWebDesign ingehuurd voor onze website omdat we hulp nodig hadden bij de ontwikkeling en de bouw. Jeroen werkt snel, luistert goed naar wat je zoekt, durft vragen te stellen maar stelt ook de juiste vragen om goed tot de kern van de boodschap te komen die wij met onze website wensen te bereiken.

We hebben het werken met iWebDesign als erg prettig ervaren en zijn heel trots op hetgeen hij neergezet heeft qua website. In het bouwtraject was ons contact zeer intensief en konden we achter de schermen de vorderingen volgen en daar eventueel op reageren.

Ons advies is: “Worstel je met je website, schakel Jeroen/iWebDesign in, het resultaat mag er zijn!”

Ria Hazelhoff, Dutch Bakeware BV

Toen Jeroen mij benaderde liep ik al een tijdje met de gedachte dat mijn 15 jaar oude website eigenlijk wel aan vervanging toe was. Het is tenslotte toch het visitekaartje van je onderneming! Het intakegesprek verliep soepel. Mijn indruk was: een actieve jongeman, waarschijnlijk technisch uitstekend in zijn vak (zoals velen in dat vak en van zijn leeftijdscategorie). Maar wat mij echt deed besluiten om Jeroen de opdracht te geven was het feit dat hij de juiste vragen stelde over mijn bedrijf/activiteit/doelen, etc. etc. Bij voorbeelden van websites heb ik duidelijk aangegeven wat ik niet wilde (en waarom). Maar voor de rest heeft hij de vrije hand gekregen. Het resultaat heeft mijn verwachtingen ruim overstegen! Hij heeft mijn site de juiste uitstraling gegeven. Vernieuwend, verfrissend en onderscheidend! Ook de communicatie verloopt vlot en prima! Absoluut een 5-sterren-aanrader!

Irene van der Voort, Via Fillungo
Jeroen van Gils van iWebDesign heeft ons op een professionele manier geholpen! Hij luistert naar wat wij wilden, maar had zelf ook goede ideeën en aanvullingen om onze nieuwe website nog beter vindbaar te maken en duidelijker eruit te laten zien. We zijn trots op het eindresultaat en hebben ook al leuke reacties mogen ontvangen! Ook is het prettig dat we hebben geleerd om nu zelf kleine aanpassingen te maken indien nodig. En komen we er niet uit, dan staat Jeroen klaar om ons weer verder te helpen. Hij past aan totdat wij tevreden zijn!
Silvia Thyssen, Gezonder Bewegen
Ik heb een fijne samenwerking ervaren met Jeroen. Met het eerste gesprek zijn mijn wensen voor de website besproken en ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben over het resultaat! Ik zou iedereen Jeroen dus ook aanraden.

Jeroen van Gils zag mijn tien jaar geleden door mij zelf in elkaar geknutselde Website en besloot meteen: dit kan zo niet langer. En gelijk had hij. Binnen een paar dagen bracht hij Gitaarpraktijk Bierman weer helemaal bij de tijd. Als jij ook plannen hebt, aarzel niet te lang, want hij is nu nog betaalbaar, omdat hij nog niet door heeft hoe goed hij is. Maar dat kan niet lang meer duren. Ik kan in ieder geval mijn leerlingen weer met enige trots verwijzen naar www.gitaarpraktijkbierman.nl.

Willie Bierman, Gitaarpraktijk Bierman
Ik ben erg blij met de website die Jeroen voor mij gemaakt heeft! Jeroen is erg professioneel en denkt ook goed mee met wat je wilt. Echt een aanrader!
Naomi Loderus, Style Naomi
Jeroen heeft voor mij de gehele nieuwe website verzorgd. Voor een normale prijs. Dit is heel goed gegaan. Alles wat ik wenste werd geregeld. Ook foto’s en teksten al dan niet door mij aangeleverd heeft hij geheel verzorgd. Als ik op- of aanmerkingen had die niet verstandig waren dan zei hij dat ook en kwam hij met een alternatief. Kortom, prettig persoon om mee samen te werken met een zeer goed eindresultaat. Ik ben dik tevreden.
Henk van Mook, Slotenmakerij.nl

BEN JE ER KLAAR VOOR OM EEN TEVREDEN KLANT VAN IWEBDESIGN TE WORDEN?

Vul hieronder jouw telefoonnummer óf jouw e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ik wil graag gemaild worden op…

Ik wil graag gebeld worden op…

Je kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen.

Pin It on Pinterest