0850602818 info@iwebdesign.eu

Spikes & Sparrow

Spikes & Sparrow is een internationaal tassenmerk met rond de 1000 verkooppunten in Europa en de Verenigde Staten.

iWebDesign heeft voor Spikes & Sparrow een webshop ontwikkeld die volledig is gekoppeld aan het warehouse van Spikes & Sparrow. Nieuwe bestellingen worden automatisch doorgestuurd om verwerkt te worden. Daarnaast wordt de actuele productvoorraad bijgehouden en geüpdatet op de website.

WShop

WShop is een Nederlandse webshop met dagelijkse deals en aanbiedingen.

Veel onderdelen van de webshop die door iWebDesign is gemaakt zijn volledig geautomatiseerd. Zo worden nieuwe bestellingen bijvoorbeeld automatisch doorgestuurd naar de juiste productleveranciers. De website van WShop is geoptimaliseerd voor conversies en daarnaast is er marketing automation ingezet om websitebezoekers e-mails te sturen en advertenties te laten zien op onder andere Facebook.

LiFi.co

LiFi is een nieuwe communicatietechnologie waarbij data wordt verzonden via lichtbronnen.

Het doel van de website van LiFi.co is om zoveel mogelijk merkbekendheid te genereren en te zorgen voor zoveel mogelijk inschrijvingen op de e-maillijst. De website heeft verschillende informatiepagina’s over hoe LiFi werkt, wat de voordelen van deze techniek zijn, enzovoort.

Naast het maken van de website verzorgt iWebDesign de online marketing van LiFi.co, waaronder Facebook-advertenties, social media, contentmarketing en meer.

GoBlue

GoBlue verbindt ambitieuze bedrijven aan studenten die op zoek zijn naar een studiegerelateerde bijbaan.

iWebDesign heeft voor GoBlue een website gemaakt die wordt bezocht door zowel studenten als bedrijven. De website van GoBlue is ingericht met als doel om zoveel mogelijk inschrijvingen te ontvangen.

Ben je er klaar voor om een tevreden klant van iWebDesign te worden?