Ons werk

Portfolio 2018-01-16T23:00:29+00:00

Op deze pagina vind je een kleine selectie van reeds opgeleverd werk en projecten waar we momenteel nog mee bezig zijn.

Screenshot Gezonder Bewegen
Website bekijken
Screenshot Recent.Reviews
Website bekijken
Screenshot Slotenmakerij
Website bekijken
Screenshot Gitaarpraktijk Bierman
Website bekijken
Screenshot Dutch Bakeware
Website bekijken
Screenshot Indy 4 You
Website bekijken
Screenshot Style Naomi
Website bekijken
Screenshot Jeffrey Dix Schilderwerken
Website bekijken
Screenshot Slimsalads
Website bekijken
Screenshot Big Teddy
Website bekijken
Screenshot Janssen Antiek
Website bekijken
Screenshot Printing Plus
Website bekijken
Screenshot Schoonheidssalon Spiegelbeeld
Website bekijken
Screenshot Pebbels
Website bekijken
Screenshot M2 Groep
Website bekijken
Screenshot Studio RiHo
Website bekijken

Wat klanten over iWebDesign zeggen

Wij hebben Jeroen van iWebDesign ingehuurd voor onze website omdat we hulp nodig hadden bij de ontwikkeling en de bouw. Jeroen werkt snel, luistert goed naar wat je zoekt, durft vragen te stellen maar stelt ook de juiste vragen om goed tot de kern van de boodschap te komen die wij met onze website wensen te bereiken.

We hebben het werken met iWebDesign als erg prettig ervaren en zijn heel trots op hetgeen hij neergezet heeft qua website. In het bouwtraject was ons contact zeer intensief en konden we achter de schermen de vorderingen volgen en daar eventueel op reageren.

Ons advies is: “Worstel je met je website, schakel Jeroen/iWebDesign in, het resultaat mag er zijn!”

Ria Hazelhoff, Dutch Bakeware BV
Jeroen van Gils van iWebDesign heeft ons op een professionele manier geholpen! Hij luistert naar wat wij wilden, maar had zelf ook goede ideeën en aanvullingen om onze nieuwe website nog beter vindbaar te maken en duidelijker eruit te laten zien. We zijn trots op het eindresultaat en hebben ook al leuke reacties mogen ontvangen! Ook is het prettig dat we hebben geleerd om nu zelf kleine aanpassingen te maken indien nodig. En komen we er niet uit, dan staat Jeroen klaar om ons weer verder te helpen. Hij past aan totdat wij tevreden zijn!
Silvia Thyssen, Gezonder Bewegen

Jeroen van Gils zag mijn tien jaar geleden door mij zelf in elkaar geknutselde Website en besloot meteen: dit kan zo niet langer. En gelijk had hij. Binnen een paar dagen bracht hij Gitaarpraktijk Bierman weer helemaal bij de tijd. Als jij ook plannen hebt, aarzel niet te lang, want hij is nu nog betaalbaar, omdat hij nog niet door heeft hoe goed hij is. Maar dat kan niet lang meer duren. Ik kan in ieder geval mijn leerlingen weer met enige trots verwijzen naar www.gitaarpraktijkbierman.nl.

Willie Bierman, Gitaarpraktijk Bierman
Ik ben erg blij met de website die Jeroen voor mij gemaakt heeft! Jeroen is erg professioneel en denkt ook goed mee met wat je wilt. Echt een aanrader!
Naomi Loderus, Style Naomi
Jeroen heeft voor mij de gehele nieuwe website verzorgd. Voor een normale prijs. Dit is heel goed gegaan. Alles wat ik wenste werd geregeld. Ook foto’s en teksten al dan niet door mij aangeleverd heeft hij geheel verzorgd. Als ik op- of aanmerkingen had die niet verstandig waren dan zei hij dat ook en kwam hij met een alternatief. Kortom, prettig persoon om mee samen te werken met een zeer goed eindresultaat. Ik ben dik tevreden.
Henk van Mook, Slotenmakerij.nl

EEN PROFESSIONELE WEBSITE IS EEN INVESTERING IN DE TOEKOMST VAN JOUW BEDRIJF

BEN JE ER KLAAR VOOR OM EEN TEVREDEN KLANT VAN IWEBDESIGN TE WORDEN?

Vul hieronder jouw telefoonnummer óf jouw e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ik wil graag gemaild worden op…

Ik wil graag gebeld worden op…

Je kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen.

Toe aan een nieuwe website? Vul je e-mailadres in en ontvang vrijblijvend informatie over het laten maken van een website bij iWebDesign.
Mail mij!
close-image