Website laten maken in Nijmegen

Website laten maken Nijmegen 2017-11-08T11:41:19+00:00

Wil je een website laten maken in Nijmegen?

Wij kunnen je helpen. iWebDesign is een webdesignbureau met als missie om zoveel mogelijk ondernemers voor een eerlijke prijs te voorzien van een professionele website. Een website laten maken bij iWebDesign betekent dat je een topwebsite krijgt met een aantal belangrijke kenmerken:

Een website kan ontzettend mooi en uitermate functioneel zijn, maar wat heb je daar aan als hij niet gevonden wordt door de mensen die er voor jou toe doen? Precies, helemaal niks. Daar zijn wij ons van bewust. Wij willen dat de websites die wij maken goed gevonden worden en dat zoveel mogelijk mensen jouw website te zien krijgen. Om deze reden passen wij bij alle websites die wij maken zoekmachineoptimalisatie toe. iWebDesign-websites hebben altijd optimale websitestructuren, teksten en afbeeldingen. Dit heeft als resultaat dat jouw nieuwe website hoog in zoekmachines komt te staan voor de zoektermen die voor jou belangrijk zijn. Dit doen wij zonder meerprijs, gewoon als service.

iWebDesign-websites zijn altijd op maat gemaakt. Voor de basis van jouw website gebruiken wij een kale template. De rest wordt volledig door ons zelf ontworpen en ontwikkeld. Als je jouw website laat maken bij iWebDesign, zullen we met jou overleggen wat het doel van jouw nieuwe website is en aan de hand daarvan de website ontwerpen en ontwikkelen. Daarnaast doen wij marktonderzoek en maken wij gebruik van de sterke punten van soortgelijke websites om ervoor te zorgen dat jouw website naast uniek en mooi ook nog eens functioneel en conversiegericht is. Jouw nieuwe website zal geoptimaliseerd zijn voor zowel menselijke gebruikers als zoekmachines en beschikken over alle vereiste koppelingen en functionaliteiten.

Wanneer je ervoor kiest om je website te laten maken bij iWebDesign, dan krijg je een website die als basis het contentmanagementsysteem WordPress heeft. Wij leveren je nieuwe website helemaal compleet op, dus met alle teksten, afbeeldingen en menu-items die jij wilt, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je een nieuwe bedrijfsfilm hebt, een afbeelding wilt veranderen of een van je teksten wilt aanpassen. Dat is geen enkel probleem als je een iWebDesign-website hebt. Door middel van het contentmanagementsysteem kan je dit heel gemakkelijk en snel zelf doen zonder dat er technische kennis vereist is. En kom je er toch niet uit? Wij blijven altijd voor je klaarstaan!

Naast de bovenstaande punten heeft het laten maken van een website bij iWebDesign nog wat andere voordelen, waarvan sommige voordelen uniek zijn ten opzichte van andere webdesignbureau’s in Nijmegen en omstreken. Ben je benieuwd naar deze voordelen? Je kunt ze hier bekijken.

iWebDesign is gevestigd in Dennenburg, op zo’n 17 kilometer afstand van het centrum van Nijmegen. Het feit dat wij ons zo dichtbij Nijmegen bevinden heeft voor jou als voordeel dat we bij je langs kunnen komen en niet alleen telefonisch of per e-mail zaken hoeven te bespreken.

Het proces van het laten maken van een iWebDesign-website

Zie je een samenwerking met iWebDesign wel zitten, ben je benieuwd naar een prijsindicatie (doorgaans niet meer dan €400,- eenmalig) of wil je ons eerst een vraag stellen? Scroll naar beneden en laat jouw telefoonnummer óf jouw e-mailadres achter. Wij zullen dan zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Als er dan een klik blijkt te zijn en jij jouw nieuwe website graag door iWebDesign wil laten maken, dan zal het proces er ongeveer zo uit zien:

  1. We bespreken wat jouw wensen en behoeften voor een nieuwe website zijn en wat voor website je in gedachten hebt. Deze bespreking kan telefonisch, maar onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar een afspraak op een door jou gekozen locatie.
  2. Op basis van jouw wensen en op basis van andere websites die je er goed vindt uitzien gaan wij aan de slag met een demowebsite. Deze demowebsite bouwen wij op een subdomein van het in ons bezit zijnde sitedemo.nl. Heet jouw bedrijf bijvoorbeeld Bakker Jansen, dan creëren wij een demowebsite op bakkerjansen.sitedemo.nl. Deze demowebsite kan, als je dat wilt, een simpele, vernieuwde versie van je huidige website zijn, maar het is ook mogelijk dat wij een compleet nieuwe website voor je ontwerpen en als demowebsite realiseren met nieuwe teksten en foto’s. Wij zijn pas tevreden met de demowebsite als jij dat ook bent!
  3. Aan de hand van de speciaal voor jou ontworpen demowebsite mag je zoveel feedback geven als je wilt. Hoe meer feedback, hoe liever, want hoe meer de website uiteindelijk naar jouw smaak is, hoe beter wij ons werk hebben gedaan. Deze feedback, die je telefonisch of per e-mail kunt doorgeven, zullen wij telkens zo snel mogelijk doorvoeren op de demowebsite. Er zit geen limiet aan het aantal beschikbare aanpassingsrondes.
  4. Wanneer we alle door jou gewenste aanpassingen hebben doorgevoerd op de demowebsite en de demowebsite perfect voldoet aan je verwachtingen zullen wij de website opleveren. We zetten de website dan op jouw eigen domeinnaam, regelen de webhosting, het SSL-certificaat en alle andere technische aspecten. Daarnaast leggen we je heel graag uit hoe je WordPress, het contentmanagementsyteem van je nieuwe website, optimaal kunt gebruiken.
  5. Na de oplevering blijven we altijd voor je klaarstaan. We zijn 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen als er technische problemen optreden met de door ons gebouwde website. Dit doen we graag omdat het succes van ons bedrijf afhangt van onze tevreden klanten.

Portfolio

Wij hebben al verschillende ondernemers uit Nijmegen en omstreken aan een professionele website geholpen. Op onze portfolio-pagina vind je een selectie van websites die we in het verleden hebben gemaakt en waar we erg trots op zijn.

Bekijk ons portfolio

EEN PROFESSIONELE WEBSITE IS EEN INVESTERING IN DE TOEKOMST VAN JOUW BEDRIJF

BEN JE ER KLAAR VOOR OM EEN TEVREDEN KLANT VAN IWEBDESIGN TE WORDEN?

Vul hieronder jouw telefoonnummer óf jouw e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ik wil graag gemaild worden op…

Ik wil graag gebeld worden op…

Je kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen.